Ahad, 19 Disember 2010

kasut baru!!!!

pagi tadi lbih kurang kul 11 makcik aq dtg umah...
igat kan nak ape..rupe nye nak sroh aq ganti kan tombol pintu dye yg rosak 2...
okeyh larh aq tolng ar dri pd duk mgadap tv gan laptop jewh...hahaha
yang payah nye pntu dye terkunci dri dalam terpakse lah aq wat keje susah skit coz terpakse memecahkan tombol 2....
pas 2 setelah selesai semua nye aq pown blik umah...hahaha
ape lah aq nie merepek lak tajok kasut baru tp cite sal tombol pintu lak...sengal lak...hahahaha

n kul 2 lebih aq siap2 ar nak gi time square gan adik aq...hehe
cadang nak jln2 jewh... tapi aq terase nak beli kasut maklum ar kasut aq pown dah lama mmg ptot kne tukar...hahaha kaki aq dah meronta2 sroh beli kasot baru...hahaha
masok ar dlam satu kedai kat TS 2....belek2 ar kasot...nak beli kasot adidas...wow harge dye 200 inggit kowt...pas 2 tngok ar kasot LINE 7 nie leyh ar tahan harge dye 50 inggit jewh pas 2 aq beli ar satu wrne putih coz aq suke wrne putih...hahahah
tp x pe berbaloi ar gak beli coz kasot 2 aq bwk pegi claz....=)

Sabtu, 18 Disember 2010

baju baru...hahahaha

cam nie cite dye...
mse tadi aq jln2 aq ad nmpak sweter nie cntik sgat tau....
mule2 aq tngok2 dlu mne yg berkenan di aty....hahaha
pas 2 nmpak sweter nike wrne coklat cntik..
ape agy aq pown bli ar...hahah
nak wat cam ne aq mmg ske kumpul sweter...
hahahah
harge dye x ar mahal pas 2 x ar murah sgat...
60 inggin kowt...huhuh tp dpt kurang setelah bodek2 dpt ar 55 inggit......hahahaha

Jumaat, 17 Disember 2010

BENGKEL.....



kisah aq ari nie...
ari nie klaz aq kat bengkel jewh so x laen x bkan kne lah wat keje benkel...
lecture divide kpd 3 group
eleckrik, kimpalan, paip...
aq termasuk ar dlm group kimpalan..erm kne maen besi ar nmpak nye..hahaha
okeyh ar aq malaz ar nak cite bnyak2 kowg tngok ar pic nie...hehehe

jijan gan cicak...hahahah smangat btol

wey lan gitar ko menung ape 2...??hahah ingat kat bini kat umah ar 2...hahaha

nie ar lecture welding aq...en zack the rock...yehhhhh!!!!...hahahah





Isnin, 13 Disember 2010

study!!!



study nie mase baru abiyh solat zuhur kat masjid td....
smentare nak tnggu kul 2.30pm tuk pegi klaz ar...
kteowg study ar skit2 subjek math n wat latihan...
ramai kowt...smpai ad yg bergadoh2...hahah
x ar bkan gadoh tmbok2 tp gadoh coz mmpertahan kan jawapan masing2....gud2 teruskan usaha...hahah

woi ape tiru buku aq 2...hahahah 2 ler owg sroh siapkan awl2 x nak...hhahah
kan dah kelam kabut...hehehe


boikot barang israil.....!!!!



cite dye cam nie..
mase aq baru lepas solat kat masjid tadi aq ad terpandang kat papan kenyataan 2..
ad larh artikel sal boikot barang israil..
aq pown terpikir bape bnyak brang israil dah masok dlm negare kite nie....huhuhu
tapi x gune gak dowg wat artikel sane sini klu pemimpin kite x campor tangan...
klu nak harap kan kita nie ape larh sngat yg kite leyh wat...
masalah skunk nie brang2 israil skunk nie bnyak yg kite perlukan tuk kehidupan..
klu nak boikot kne dari akar umbi...ceehhhh cam ahli politik lak...hahaha

okeyh ar kat bawah nie aq nak tnjuk pic yg smpat aq tngkap kat msjit td...



Sabtu, 11 Disember 2010

kedai mamak....=)

nie aq nak cite pasal ary 2...dah lame dah tp baru ary nie nak update...heheh
ary 2 gi lepak gan mmber si emy 2 ler yg ajak lepak kat kdai mamak coz dye dah
nak smbong blaja dah konon nye nak jmpe wat kali terakhir ar...hahaha




Jumaat, 10 Disember 2010


STUDENT DIPOLMA BUILDING SERVICES ENGENNERING AT POLYTECHNIC SHAH ALAM (dpb 1B)

bengkel PB.....~_~

nie mse pagi td kat bengkel pb...puan terang kan pasal alatan tgan gan bahan...bukan 2 jewh kteowg kne beli lak bende alah nie....duit agy....ish2 bnyak lak duit pakai mane nak beli safety boot agy....ad0yai..hehehe

heheh...nie ler pensel box aq....yg istmewe 2 ad huruf (S) 2...ehehe
mewakili name si die ar 2....hahaha

ATM card pnye cite vol 2...=)



akhirnye dapat gak gune kad atm aq 2.... coz tadi aq gi larh bank pas 2 die sroh wat card baru plak....arrrgggg gram nyew....klu stakat isi borang 2 x pe agy nie kne lak bayar 8 inggit...bngong larh...hurm...dah larh aq nie jnis malas nak isi borang....huhuhu

nasib baek akak kat bank 2 baek cun lak 2...hahahah...klu x mmg dah kene marah dah....(tah pape tah slah sndiri nak marah owg)....hahaha mane x nye dah larh panas pas 2 duit lak x de....hehehe xtp x pe masalah dah selesai akhirnye...haha

nie ar rupe card atm bank islam yg baru...heheheh

n itu cite ptang tadi skunk aq nak cite kisah pagi td... abiyh jewh klaz mmber ajak gi kedai mamak....gi kdai mamak mkan ler x kan gi basoh kete lak...ad0yai....hahaha
tp yg bez nye sume budak laki klaz aq gi...dak laki ad ar dlm 20 owg kot...mmg ramai ar kat kdai mamak 2 n sume pkai baju bngkel plak (ala yg wrne ijau 2) mmg lalu owg pndang ar....hahah

nie ar mmber aq gan baju ijau mereka...hahah kat blakang 2 mmber aq gak...disebabkan meje dah penuh terpakse lah dowg separuh duk kat blakang...hehehe




Khamis, 9 Disember 2010

FON baru...=0




kat sini saje jewh nak cite sal fon yang baru aq bli....hehehe
model nokia 5800 xpress music... beli pkkai duit sndiri ler x kan dah besar sroh mak bli kan kowt...hahaha
erm harge dye ermm boleh ar than...800 harge dye tapi da
h bodek2 si apek kat kdai henset 2 dpt ar 750....hahaha




nie sample jewh aq cri pic kat internet...hahah


nie hah fon aq...haha


ATM card pnye cite...=(

Hari ne aq nak keluar kan duit kat mesin atm kat giant shah alam 2 sebab duit aq dah kering kowt dalam dompet ad seinggit jewh nak beli ape kan seinggit....pas 2 satu perkare dah jadi mase aq masok kan card kat mesin 2, mesin tendang balik card aq (maksud aq mesin 2 keluarkan balik ar card aq 2) abiyg nak wat cam ne card x leyh masok dah lah tngah kering nie....x gune pnye card bank islam asyik rosak jew......jawapanye terpakselah pinjam duit mak aq...hahahah

nak di jadi kan cite mak aq pown x kesah kasi jewh lah.... siap leyh tnye "ko nak berape nie" hahahha.... sbb 2 ar aq suke berurusan gan mak aq....=)





Rabu, 8 Disember 2010

BUDAK baru belaja....hahaha

di sini aku budak baru belaja nak wat ape ke name binatang nie...hah blog larh name nye...lupe lak...heheh maklumlah dah dewase bukan tue okeyh...so klu ad yang salah 2 tlong ar btul kan wlaup0n bahase aq nie tongang terbalik tapi standart ar 2 mlaz nak tulis pnjang2...hahaha klu kowg sume ad ilmu 2 jgan ar kedekut sgat kongsi2 ar erk....hahahah


ewanz