Isnin, 18 April 2011

sedih... ;-(

erm tajuk sal sedih
cite cam nie...
semalam aq tngok cite hantu kak limah buat yang kali ke bape tah...hahaha
aq terpikat dengan lagu yang awie nyanyi mase dye tngu cik nin kat tepi sungai 2...
suare awie mmg power....tapi lagu 2 pown bez gak...
dalam mase tngah boring gi ler kak google cari ar lagu ape yang awie nyayi 2...
caro pnye cari dapat gak cari....
penyanyi sebenar dye: ben nathan
tajuk lagu: setanza sepi sekeping hati
dah dapat tajuk lagu ape lagi tngok ar kat YOUTUBE kan...hahaha
tngak tngok dang menghayati lirik lagu 2 jadi sedih lak...
tapi bkan 2 jewh...
aq ad terbace comment dowg yang kat bawah video 2..
dowh kate BEN NATHAN nie dulu agama india pas 2 dye masok islam...
tapi sekarang dye menghilang entah kemana...
dengar cite dye jadi gile larh..
ad owg nmpak dye x terurus larh...
kesian nye dye.... ad owg cakap dye idup merempat sowg diri...huhuhuh
ya ALLAH ko selamatkan lah hanba mu itu dari sebarang bahaya...
sape ad terjumpa dengan dye tolong hubungi
SENIMAN dan SENIMAN memutuskan sesiapa ada terjumpa & ternampak Ben Nathan di minta menghubungi atau membawa dia ke SENIMAN MALAYSIA. SENIMAN sedia membantu sekadar yang boleh. Walaupun Ben Nathan bukan dibawah naungan SENIMan. Sama-samalah kita membantu insan Allah yang malang itu.

exam math..

pergghhh tadi exam math...
kul 2.30-4.30
paaper: engineering mathematics 2
adoi soalan no1 okeyh ar leyh jawab...
soalan no 2... yang (b) terkantoi...
ape yang dye nak pown x phan.... rase cam x pnah buat soalan tu..
soalan no 3.... okeyh ar leyh jwab dengan cemerlang..
soalan no5 nie yang menghancurkan kertas...
soalan intergration yang memeningkan lebih2 agy part (b) adoi kusut pale yang mennjawab...
tapi lege ar satu paper dah sselesai tinggal 3 paper agy...
study,study,study...hehehe