Sabtu, 17 September 2011

GILA sudah...huhu

hari yang membosankan untuk diriku ini..
wah-wah rase macam nak gile tapi belum gile lagi masih waras...hehehe
ape nak jadi kat aku nie dah teruk dah... rindu kat orang tersayang macam separuh mati..
tapi tak boleh nak salah kan dia jugak... semua berpunca dari aku nak ke tak nak kena lah tanggung ssendiri... tapi setiap kali dia mengadu disakiti aku tak boleh nak buat apa-apa... terasa diri ini DAYUS...huhuh kadang-kadang terasa nak mengalah mendengar keadaan dia tapi pikir-pikir balik tak sanggup rasanya nak lepaskan dia. entahlah aku pun tak tau nak buat apa lagi... pening ~.~.. sekarang ni aku dah jadi penakut hadapi kenyataan dan selalu impikan sesuatu yang tak kan terjadi ibarat (menunggu bulan jatuh ke riba). sekarang keputusan terserah pada dia kalau dye sudah tak tahan aku merelakan tapi klu dia masih boleh bertahan aku akan teruskan... cuma aku tak mahu menyakiti kedua-dua pihak...

p/s: terpulang pada awk...

Khamis, 15 September 2011

rasa nak MENJERIT KUAT-KUAT..

erm tngok tajuk mcm pelik je kan... sebenarnye aku rase RINDU sngat-sangat kat seseorang 2... giler x rindu lame seyh x dngar berite...huhuhuh aku tau dye masih marah dengan aku, x pe memang salah aku pown... tapi jangan ar lama-lama RINDU tau x....huhuhu ble dah rase cam 2 macam-macam rase nak kuar, menjerit, tension, sedey, macam-macam ar... tapi aku cube buang perasaan 2 jauh-jauh takut nanti jadi gile lak aku nie... bile dah bosan mule ar pikir yang bukan-bukan untuk tidak berfikiran macam 2 aku HAPPY kan diri sendiri macam tongok movie yang baru downlode kew, dengar lagu kew tapi ad gak bile dah boring yang melampau aq nie suke study (wekkk nak muntah) tapi betul serius aku x tipu.. aq suke selak-selak je buku 2 tapi x bace pown... jadi ar daripada tak de...hahaha yang paling best bile bosan tu ialah TIDUR yew ar bile tidur kite tak payah nak pikir benda-benda lain... (yew aku memang kuat tidur).. orang cakap bila kuat tidur akan menyebabkan badan gemuk. gemuk...?? tapi aku x gemuk-gemuk pun.. sekeping je...hahaha


BOSAN-BOSAN kemana awk hah sayang..? erm tunggu dan terus menunggu.. (menunggu bulan jatuh ke riba)