Khamis, 15 September 2011

rasa nak MENJERIT KUAT-KUAT..

erm tngok tajuk mcm pelik je kan... sebenarnye aku rase RINDU sngat-sangat kat seseorang 2... giler x rindu lame seyh x dngar berite...huhuhuh aku tau dye masih marah dengan aku, x pe memang salah aku pown... tapi jangan ar lama-lama RINDU tau x....huhuhu ble dah rase cam 2 macam-macam rase nak kuar, menjerit, tension, sedey, macam-macam ar... tapi aku cube buang perasaan 2 jauh-jauh takut nanti jadi gile lak aku nie... bile dah bosan mule ar pikir yang bukan-bukan untuk tidak berfikiran macam 2 aku HAPPY kan diri sendiri macam tongok movie yang baru downlode kew, dengar lagu kew tapi ad gak bile dah boring yang melampau aq nie suke study (wekkk nak muntah) tapi betul serius aku x tipu.. aq suke selak-selak je buku 2 tapi x bace pown... jadi ar daripada tak de...hahaha yang paling best bile bosan tu ialah TIDUR yew ar bile tidur kite tak payah nak pikir benda-benda lain... (yew aku memang kuat tidur).. orang cakap bila kuat tidur akan menyebabkan badan gemuk. gemuk...?? tapi aku x gemuk-gemuk pun.. sekeping je...hahaha


BOSAN-BOSAN kemana awk hah sayang..? erm tunggu dan terus menunggu.. (menunggu bulan jatuh ke riba)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan